master_detox

JUICE DETOX

Programul JUICE Detox este cel mai eficient program nutriţional de detoxifiere de la Alpin Health Center, bazat pe consumul de sucuri obținute din legume și fructe. Sucurile din legume sunt recunoscute pentru contribuția lor la construcția și regenerarea celulară iar sucurile din fructe (în special citricele) la curățarea organismului de toxine.

Neconsumând alimentele în stare solidă veți da posibilitatea corpului dumneavoastră să se odihnească și să se purifice. Această hrană lichidă este digeratăşi asimilatăîn numai câteva minute, cu un consum minim de efort din partea aparatului digestiv şi are avantajul că este utilizată aproape integral pentru hrănirea şi regenerarea celulelor şi ţesuturilor.

Sucurile pe care le veţi consuma în cadrul acestui program au fost  concepute pentru a susţine şi stimula digestia optimă şi eliminarea toxinelor, precum şi pentru întărirea sistemelor nervos şi endocrin.

Durata programului poate fi de 4 – 21 de zile; totuși, durata standard recomandată pentru ca programul să își arate eficiența este de 7 zile. La intervale regulate veți primi amestecuri conținând diverse băuturi de detoxifiere, probiotice și alte suplimente. Pe parcursul programului nu există restricție cantitativă pentru ceaiurile din plante. La finalul programului veți constata o îmbunătățire semnificativă a nivelului de energie și de forță, veți avea tenul mult mai luminos și o dispoziție generală foarte bună.

Pe parcursul programului Juice Detox,organeleimplicate în digestie, care în cursul unui meniu “modern” sunt implicate în digestie de 3-6 ori pe zi, au acum posibilitatea să se relaxeze, iar energia de care dispune organismul va fi canalizată spre eliminarea surplusului de toxine existent. În această perioadă unul din scopurile principale este alcalinizarea organismuluiprin sucuri și apă alcalină, precum şi prin terapiile Vitarium Spa, activităţile fizice relaxante în aer curat de munte şi somnul odihnitor.

Regimul de detoxifiere – repausul alimentar – asigură organelor interne posiblitatea de a se odihni; ajută la restabilirea şi normalizarea funcţiilor corpului, accelerează regenerarea celulară şi a ţesuturilor şi îi îmbunătăţeşte oxigenarea.

Rezerva acum!

Este timpul să ai grijă de sănătatea ta!

Numele tău (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Telefon

Program
 Juice Detox Raw Vegan Detox Juice Green Salad Detox

Cazare
 cameră single cameră dublă apartament de 2 persoane apartament de 3 persoane apartament de 4 persoane

Perioada
-

Alte detalii

Write a comment