green-salad

PLANT BASED – China Study whole food diet

Studiul China este “cel mai amplu studiu cu privire la dietă, stil de viaţă si boală care s-a făcut vreodată cu subiecţi umani în istoria cercetării biomedicale. Aceasta a fost o acţiune comuna a Universităţii Cornell, Universităţii Oxford si a Academiei Chineze de Medicină Preventivă. New York Times a numit-o <Marele Premiu al epidemiologiei>. Proiectul a luat în studiu un numar foarte mare de boli, factori alimentari şi stil de viaţă în China rurală şi, mai recent, în Taiwan. Proiectul a produs în cele din urmă mai mult de 8000 de asocieri semnificative din punct de vedere statistic între diferiţi factori alimentari si boală!

            Ceea ce a facut ca acest proiect să fie cu totul remarcabil a fost faptul că printre asocierile nenumărate care sunt relevante în corelaţia dietă-boală, au fost multe care au subliniat acelaşi lucru: oamenii care consuma cele mai multe alimente de origine animală suferă de cele mai multe boli cronice. Oamenii care se hrăneau in cea mai mare parte cu alimente de origine vegetală erau cei mai sănătoşi si aveau tendinţa de a nu face boli cronice. Aceste rezultate nu au putut fi ignorate. (Dr. T Colin Champbell – Studiul China, Casa de Editura Advent, 2006)

Plant based – whole food diet DETOX – împreună cu dr. LeAnne Campbell, fiica  dr. T. Colin Campbell, folosind rețete din cartea ei de gătit pe baza cărții „Studiul China”, din peste 100 de feluri de mâncare ce nu conțin ingrediente de origine animală, am stabilit o dietă pentru detoxifierea corpului, dar în același timp oferirea posibilității de a schimba stilul de viață al clienților nostri, pe termen lung într-unul mai sănătos.

Rezerva acum!

Este timpul să ai grijă de sănătatea ta!

Numele tău (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Telefon

Program
 Juice Detox Raw Vegan Detox Juice Green Salad Detox

Cazare
 cameră single cameră dublă apartament de 2 persoane apartament de 3 persoane apartament de 4 persoane

Perioada
-

Alte detalii

Write a comment